Problemen bij het afspelen van content via Prime Video Mobile Edition-abonnement (PVME) of Prime Lite-abonnement in India

Wat je moet doen als je op Prime Video het bericht 'Je huidige abonnement biedt geen ondersteuning om op nog meer apparaten te kijken' of 'Apparaatlimiet bereikt' ziet.

Prime Video Mobile Edition-leden in India kunnen Prime Video-content slechts op één mobiel apparaat kijken. Na aanmelding wordt het eerste mobiele apparaat waarop je Prime Video-content bekijkt, het enige apparaat waarmee je toegang hebt tot content.

Prime Lite-leden in India kunnen Prime Video-content slechts op één apparaat kijken (mobiel of tv). Na aanmelding wordt het eerste apparaat waarop je Prime Video-content bekijkt, het enige apparaat waarmee je toegang hebt tot content.

Met Prime Lite-lidmaatschappen die worden aangeboden via externe serviceproviders in India, kun je Prime Video-content bekijken op een of twee apparaten (mobiele apparaten of tv). Het aantal apparaten waarop je kunt kijken, wordt bij aanmelding weergegeven.

Als je Prime Video-content op extra apparaten wilt kijken, kun je je lidmaatschap upgraden door naar primevideo.com/upgrade te gaan.

Als je je huidige apparaat/apparaten wilt verwijderen en content op een nieuw apparaat wilt kijken, ga je naar het gedeelte Apparaten op de pagina Account en instellingen van Prime Video. Zoek naar de apparaten die zijn geregistreerd voor Prime Video Mobile Edition of Prime Lite (met een blauw vinkje) en selecteer Verwijderen.