Problemer mens du spiller av innhold via Prime Video Mobile Edition (PVME)-abonnement eller Prime Lite-abonnement i India

Hva du må gjøre hvis du ser meldingen «Ditt nåværende abonnement støtter ikke visning på flere enheter» eller «Enhetsgrensen er nådd» på Prime Video.

Prime Video Mobile Edition-medlemmer i India kan bare se Prime Video-innhold på én mobilenhet. Den første mobilenheten du ser Prime Video-innhold på etter at du har registrert deg, er den eneste enheten du får tilgang til innholdet på.

Prime Lite-medlemmer i India kan bare se Prime Video-innhold på én enhet (mobilenhet eller TV). Den første enheten du ser Prime Video-innhold på etter at du har registrert deg, er den eneste enheten du får tilgang til innholdet på.

Med Prime Lite-medlemskap som tilbys via tredjeparts tjenesteleverandører i India, kan du se Prime Video-innhold på én eller to enheter (mobilenheter eller TV-er). Når du registrerer deg, får du informasjon om hvor mange enheter du kan se innholdet på.

Hvis du vil se Prime Video-innhold på flere enheter, kan du oppgradere medlemskapet ved å gå til primevideo.com/upgrade.

Hvis du vil bytte ut en av eller begge enhetene du ser innhold på, med andre enheter, går du til Enheter-delen på «Konto og innstillinger»-siden i Prime Video. Identifiser enhetene som er registrert for Prime Video Mobile Edition eller Prime Lite (disse har en blå hake), og velg Fjern.