1. Din konto

Vælg Dialogboost på Prime Video til web, Amazon-enheder og mobilenheder

Aktivér Dialogboost under afspilning af en understøttet titel på web, Amazon-enheder og mobilenheder.

1. Når du afspiller en titel, skal du vælge ikonet Undertekster . Du skal muligvis trykke på enhedens skærm for at få adgang til denne menu.
  2. I sektionen Lyd skal du indstille Dialogboost-frekvensen til Medium eller Høj baseret på dine præferencer.